Estudi d’Art a Sant Esteve Sesrovires

(D.O. Penedès i Comarca del Baix Llobregat)

Treballant per un turisme de qualitat, respectant l’entorn i utilitzant productes de proximitat i des d’on cada dia intentem millorar.

L’ESTUDI I EL SEU ESPAI

Envoltat del paisatge de la comarca en un entorn tranquil trobareu exposició i venda d’Obres d’Art pintades amb Vi / Cava, Reproduccions numerades d’obres originals, Làmpades solidàries i Artesania; tot per fer un regal únic i original. També trobareu tota la Informació de la D.O. del Penedès i de la Comarca del Baix Llobregat com a Punt d’Informació Turística. També podreu gaudir de l’Espai realitzant activitats Enoturístiques.

ACTIVITATS ENOTURÍSTIQUES

Per a totes les activitats cal reserva prèvia al Tel. 687 828 778 o enviant un correu a info@tintaivi.com

L’EXPERIENCIA DE PINTAR AMB VI.

Coneixem els vins de la DO Penedès i de la Comarca del Baix Llobregat des de la vessant de l’Art.

Tallers de pintura amb vi (el vi utilitzat en els tallers per a nens, no conté alcohol), en els tallers per a adults podran fer el tast del vi amb el que pintaran. Tallers en un entorn molt tranquil amb vistes a la comarca i per a grups reduïts.

“Vine a gaudir de la comarca, coneix els seus Vins des de la vessant de l’art. Activitat per a tota la família i també per a grups d’empresa. No cal tenir nocions de dibuix o pintura, tant sols ganes d’experimentar amb una nova tècnica”.

L’activitat inclou una copa de benvinguda, taller, visita a l’estudi, projecció de l’entorn i d’aquesta nova Técnica. també es pot completar amb un brunch al jardí.

Al brunch:

Degustarem productes de proximitat, farem el nostre pa amb tomàquet, beurem amb porró i retornarem a la nostra infància amb el “pa amb vi i sucre“.

Horari: a convenir
Durada: d’1h30′ a 2h, en cas de reservar el brunch la durada serà més llarga.

PASSEJADA CAMÍ REIAL DE SANT ESTEVE SESROVIRES I PINTURA AMB VI AMB COPA DE BENVINGUDA (opcional brunch al jardí)

Activitat combinada ART amb VI i SEGWAY

Activitat per a grups reduïts. L’activitat inclou Passejada amb Segway pel Camí Reial de Sant Esteve Sesrovires, un entorn en plena natura, (formació i recorregut de 5 Km durada d’1,30h aprox. a càrrec de la empresa col·laboradora de segway), a l’arribar a l’Estudi d’Art, copa de benvinguda, visita a l’estudi i pràctica de pintura amb vi (opcional i no cal saber dibuixar), una experiència única a on podreu veure i beure un bon vi de la Comarca.

Opcional, l’activitat es pot completar amb un brunch amb productes artesans al jardí amb unes magnífiques vistes de la Comarca.

Horari: Inici 10h (la durada total serà en funció de l’activitat complementaria)

Activitat per a Adults i nens majors de 10 anys (amb consentiment firmat dels pares).

L’activitat es durà a terme amb un màxim de 12 persones i un mínim de 6 persones. En cas de previsió de pluja, si és poca o moderada, l’activitat es realitzarà igualment regalant als participants un ponxo de plàstic. Fins 72h abans el client té la potestat d’anul·lar l’activitat i se li tornaria el 50% del preu total de l’activitat. Un cop posada en marxa l’activitat de segway i en cas de pluja forta, l’empresa col·laboradora, per evitar riscos per als nostres clients i màquines, es veurà obligada cancel·lar-la, sense cap devolució del preu total de l’activitat.

Opcions:

· Segway, copa benvinguda i visita a l’estudi. Durada activitat 2h aprox.

· Segway, copa benvinguda, taller pintura i visita a l’estudi. Durada activitat 3h aprox.

· Segway, Taller, visita a l’estudi i bruch. Durada activitat 4h.

· Cal pagament i reserva prèvia.

ART I CEL

Astronomia amb els nostres sentits

De la mà, de Carles i Rat de Fora d’Òrbita i envoltats per la natura de la comarca, gaudirem del cel nocturn i de la Lluna.
En un diàleg constant entre l’art i el cel, descobrirem els secrets de la tècnica per pintar una Lluna de Vi; no cal tenir nocions de dibuix o pintura, tant sols ganes d’experimentar amb una nova tècnica”.

Pinzellades, ullades al cel i observacions telescòpiques aniran acompanyades amb el tast i descoberta de tres caves de la comarca i dolços de vi. La ciència dels astres fluirà a través dels nostres sentits.

Requisits activitat: Donat que bona part de l’activitat es desenvoluparà a l’exterior, porteu roba adequada.

Organitzadors: Fora d’Òrbita – Tinta i Vi
Horari: 21h 30′ a 23h 30′ (primavera i estiu)

PINTEM-NOS!

Taller de maquillatge “El Vi dins l’estètica” amb Copa de Cava i dolços de Vi

 

Experimentarem, assesorades per una professional, dels beneficis del VI

dins del món de l’estètica.

Organitzadors: Centre Medistetic Martorell – Tinta i Vi

Organitzadors: Centre Medistetic Martorell – Tinta i Vi

Durada de l’activitat: 1h 30′

Horari: a convenir

PINTURA AMB VI EN DIRECTE

Activitat en el Tast de vins a l’estudi.

A través de la pintura en directe amb vi els espectadors descobriran com, en poc temps i amb una tècnica diferent de l’habitual, pot realitzar-se una obra d’art .

Podran observar com cada tipus de raïm, cada Vi, cada terreny, donarà una tonalitat atrevida i diferent en cada cas, ja que cada obra és única i original.

Durada de l’activitat: 1h 30′

Horari: a convenir

ELS COLORS DEL VI

Xerrada Col·loqui pràctica

Ens introduirem en el paisatge i l’entorn de la DO, per amabilitat de l’INCAVI amb una curta projecció.

I ja des de la vessant de l’art… analitzarem, comentarem i es farà el tast de 3 vins a l’hora que cada assistent es crearà el seu propi “Pantone” de colors i experimentarà la sensació de pintar amb vi mentrestant podran degustar un pica pica. No cal tenir nocions de dibuix o pintura, tant sols ganes d’experimentar amb una nova tècnica”.

En l’activitat, si es possible, es convidarà a l’enòleg del Celler representat, per si vol fer una explicació més tècnica de les característiques dels seus vins.

Durada de l’activitat: 1,30h

ROMÀNTIC ART

Ens introduirem en el paisatge i l’entorn de la DO, per amabilitat de l’INCAVI amb una curta projecció.

Activitat per a adults

En un entorn tranquil i acollidor, per a grups reduïts.

¿Vols crear una obra pintada amb vi i que et podràs emportar emmarcada el mateix dia?, una activitat per a parelles, no cal tenir nocions de dibuix o pintura, tant sols ganes d’experimentar amb una nova tècnica”.

Compartirem amb la nostra parella la creació conjunta d’una obra, experimentarem pintar amb vi i fer que la nostra creativitat quedi en el record dels dos. Podrem fer el tast del mateix vi amb què pintarem i mentrestant podrem veure projeccions de la zona i d’aquesta nova tècnica. Al final, brindarem amb una copa de cava.

L’obra realitzada us l’emportareu emmarcada a punt de penjar (50x40cm).

Durada de l’activitat: d’1,30 h a 2h

Horari divendres: 20:30h

Horari dissabtes 22:30h

TERRA3

Suaus tons de terra

Tres disciplines artístiques conflueixen per generar un espai d’experimentació i sensacions amb activitats creatives relacionades amb les tècniques pictòriques i ceràmiques dins d’una atmosfera ambientada pel so d’instruments de percussió de terrissa.

L’activitat us posarà en contacte per una banda amb la terra com a matèria primera i mitjançant la tècnica ceràmica conduïda per la Rebeca Puértolas (Zenc Taller), on amb les teves mans i un tros de fang podràs fer una àmfora.

Per una altra banda podreu descobrir la riquesa de tons, colors i textures que s’obtenen a partir de la innovadora proposta tècnica de la Marta Arañó, on transformaràs amb tinta i els colors del vi la blancor d’una làmina en una obra d’art, pintant el Déu del Vi “Bacus” i àmfores.

Durant el decurs de la vostra activitat artística sentireu una cobertura sonora emesa gràcies al timbre propi de la percussió de terrissa que el Pep Martínez (cantaránforas) activa amb diferents propostes d’engranatges rítmics, acompanyat d’un tast de vi de la nostra terra.

Durada de l’experiència: 2’30h.

L’activitat inclou tot el material

També es realitzen activitats a mida i de totes les activitats es poden fer “Pacs regal”.

Segons les necessitats dels Clients, es podran escollir els dies i horaris per realitzar-les.

En les activitats amb empreses col·laboradores, necessitarem confirmació de la seva disponibilitat amb anterioritat.

 

Noves propostes en projecte:

Ioga amb la descoberta del Cava de la DO Penedès.

  Xerrades d’art

  Poesia i cava

 Country i Vi

Altres