16 de febrer – Taller de pintura amb vi, i tast de vi i most, per a joves i adults

Nou taller  de Pintura amb Vi, que es durà a terme el 16 de febrer a la tarda a la Biblioteca Casimir Ribó de Bellcaire. A més, complementarem l’activitat amb un tast de vins i mosts, dissenyat tant per a joves com per a adults.

Aquest taller és una oportunitat perfecta per fer volar la teva creativitat, relaxar-te i gaudir d’una experiència única. Ja sigui si ets un artista experimentat o algú que mai no ha agafat un pinzell, aquest taller està dissenyat per a tots els nivells. No cal tenir experiència prèvia en dibuix o pintura; el que és important és venir amb ganes d’explorar, aprendre i passar una estona agradable.

Les places són limitades, així que podeu inscriure’us trucant directament a la Biblioteca Casimir Ribó. Us espero per compartir una tarda plena de creativitat, color i bons moments!

Altres esdeveniments d'interès

Lletres i Vins 2024 organitza el divendres 8 de març a les 18h, a la Biblioteca Can Manyer un taller per a famílies de Pintura amb Vi, dirigit per la Marta Arañó. Perfecte per a famílies amb nens de 6 a 13 anys, aquest taller és una oportunitat per explorar l’art d’una manera divertida i […]

Submergeix-te en una experiència creativa única amb la nostra activitat ‘Pigments, fang i vi’. L’activitat, de 2 hores de durada, explora l’art de treballar la ceràmica i la pintura amb vi, en un taller dissenyat especialment per a adults. Gaudeix d’un tast de vins mentre et deixa anar a la teva creativitat. Cal fer la […]

En aquest taller, acostarem l’art de la pintura amb vi sense alcohol als alumnes de 3er i 4rt del CEIP Vinya del Sastret de Sant Esteve Sesrovires.