TALLERS VIRTUALS

Us espero el 14 de novembre a les 18h en Directe per Instagram a la Fira de Novembre de Vilanova i La Geltrú.

INSTAGRAM LIVE @firadenovembrevng Un taller per a tota la família La tècnica de la pintura amb vi és el resultat de les transformacions que es produeixen amb el temps i que juntament amb el camí d’una pinzellada, acompanyada del negre de la tinta, fan d’un joc amb tanta interacció, el naixement d’una obra d’art.

MATERIALS NECESSARIS:

* Paper d’aquarel·la, si és possible mida DIN A3

* Paper aquarel·la petit (mig A4) per fer proves de color

* Llapis HB o punta tova

* Goma d’esborrar

* 2 pinzells: fi i mitjà

* 2 gots amb aigua (un per l’aquarel·la i un altra per la tinta negre)

* Retolador negre permanent o tinta xina negre (opcional)

* Aquarel·les: colors vermells i terres

* Llapis de tinta aquarel·la (opcional)

* Paper absorbent per eixugar (tovallons de paper o paper de cuina)

* 1 trosset d’esponja natural (opcional)

* 2 taps de vi tallats en rodones primes

* Cola blanca

En el mateix programa de la Fira, del dia 6, teniu a la vostra disposició també el taller que vaig realitzar pintant amb vi una fulla de parra (pàmpol).

I el dia, 15 de novembre, a les 19h, a la meva pàgina del Facebook tintaivi per fer una visita virtual al meu Estudi d’Art, activitat organitzada dins de la Setmana del Vi Català.

Espero que us agradin!!.

Salut!!.

 

 

Altres esdeveniments d'interès

Aquest 25 d’octubre us espero a l’Estudi d’Art Tinta i Vi a les 11h, a Sant Esteve Sesrovires. Taller de pintura amb vi amb tast de cava, dolços, visita a l’estudi d’art, tast de vi i aperitiu de proximitat; activitat dins la Setmana del Turisme Industrial de Catalunya organitzada pel Xatic. Cal reserva trucant al […]

Solstibaix – La quinzena de la Sostenibilitat al Baix Llobregat del 14 al 27 d’octubre. Per ser sostenibles, hem d’estimar el territori, i quina millor manera que utilitzar els seus productes per fer-ne Art. En aquesta activitat fent servir oli verge d’oliva que ja està fora de venda i reutilitzant-lo li donem una nova vida, […]

Aquest diumenge, 20 d’octubre, us esperem en el nostre poble, en la Fira del Vi i el Cava. No falteu!! I, si voleu veure com pinto en directe, de 10,30 h a 11,30 h estaré a l’estand de l’Ajuntament. Aquesta obra se cedirà pel sorteig que es farà durant el matí a la Fira.