TALLERS VIRTUALS

Us espero el 14 de novembre a les 18h en Directe per Instagram a la Fira de Novembre de Vilanova i La Geltrú.

INSTAGRAM LIVE @firadenovembrevng Un taller per a tota la família La tècnica de la pintura amb vi és el resultat de les transformacions que es produeixen amb el temps i que juntament amb el camí d’una pinzellada, acompanyada del negre de la tinta, fan d’un joc amb tanta interacció, el naixement d’una obra d’art.

MATERIALS NECESSARIS:

* Paper d’aquarel·la, si és possible mida DIN A3

* Paper aquarel·la petit (mig A4) per fer proves de color

* Llapis HB o punta tova

* Goma d’esborrar

* 2 pinzells: fi i mitjà

* 2 gots amb aigua (un per l’aquarel·la i un altra per la tinta negre)

* Retolador negre permanent o tinta xina negre (opcional)

* Aquarel·les: colors vermells i terres

* Llapis de tinta aquarel·la (opcional)

* Paper absorbent per eixugar (tovallons de paper o paper de cuina)

* 1 trosset d’esponja natural (opcional)

* 2 taps de vi tallats en rodones primes

* Cola blanca

En el mateix programa de la Fira, del dia 6, teniu a la vostra disposició també el taller que vaig realitzar pintant amb vi una fulla de parra (pàmpol).

I el dia, 15 de novembre, a les 19h, a la meva pàgina del Facebook tintaivi per fer una visita virtual al meu Estudi d’Art, activitat organitzada dins de la Setmana del Vi Català.

Espero que us agradin!!.

Salut!!.

 

 

Altres esdeveniments d'interès

Lletres i Vins 2024 organitza el divendres 8 de març a les 18h, a la Biblioteca Can Manyer un taller per a famílies de Pintura amb Vi, dirigit per la Marta Arañó. Perfecte per a famílies amb nens de 6 a 13 anys, aquest taller és una oportunitat per explorar l’art d’una manera divertida i […]

Submergeix-te en una experiència creativa única amb la nostra activitat ‘Pigments, fang i vi’. L’activitat, de 2 hores de durada, explora l’art de treballar la ceràmica i la pintura amb vi, en un taller dissenyat especialment per a adults. Gaudeix d’un tast de vins mentre et deixa anar a la teva creativitat. Cal fer la […]

En aquest taller, acostarem l’art de la pintura amb vi sense alcohol als alumnes de 3er i 4rt del CEIP Vinya del Sastret de Sant Esteve Sesrovires.