PIGMENTS amb FANG i VI – LA CANTANYADA

La ceràmica i la pintura amb vi conflueixen per pigmentar les nostres mans i convertir-nos en artistes celebrant la Festa de la Castanyada d’una forma diferent.

Dies 31 d’octubre o 1 de novembre a les 11,30h (durada de l’activitat 1h 30′) – Activitat a l’aire lliure.

Sabeu que ens explica el conte de La Castanyera?.

Mantenint vives les nostres tradicions; a l’estudi d’art de l’artista Marta Arañó “Tinta i Vi” de Sant Esteve Sesrovires, ubicat a la comarca del Baix Llobregat i amb vins i caves del Penedès, interpretarem la tardor i la festa de la castanyada, realitzarem amb la Marta un taller de pintura amb vi (no cal saber dibuixar),  donarem forma sobre el paper a aquesta tradició per després pintar-la amb vi (sense alcohol) sobre una reproducció de ceràmica; Rebeca Puértolas, ceramista, ens explicarà com ha fet les peces i en acabar podreu fer un tastet al torn.

Practicarem aquesta nova tècnica de pintar amb vi, sobre ceràmica i ens transformarem per una estona en artistes!.

Gaudirem de la nostra història i de la nostra cultura.

Gaudirem de la ceràmica i de la pintura amb vi.

Gaudirem del nostre art i la nostra creativitat.

Una activitat plena d’experiències!

Serà necessari tenir 8 reserves (adults) com a mínim per realitzar l’activitat, en cas de no arribar al mínim es proposarà un altra dia.

S’ofereix la possibilitat de recollir als clients a l’estació de tren de  FGC (cal comunicar-ho al fer la reserva).

Informació i Reserves a info@tintaivi.com  o al 687828778 – Places limitades.

Adreça on es farà l’activitat: Tinta i Vi, estudi d’art Marta Arañó – C.Roser 7, 08635 Sant Esteve Sesrovires

 

Altres esdeveniments d'interès

Submergeix-te en una experiència creativa única amb la nostra activitat ‘Pigments, fang i vi’. L’activitat, de 2 hores de durada, explora l’art de treballar la ceràmica i la pintura amb vi, en un taller dissenyat especialment per a adults. Gaudeix d’un tast de vins mentre et deixa anar a la teva creativitat. Cal fer la […]

En aquest taller, acostarem l’art de la pintura amb vi sense alcohol als alumnes de 3er i 4rt del CEIP Vinya del Sastret de Sant Esteve Sesrovires.

Descobriu l’art i el sabor en una vetllada especial per a adults el 17 de febrer a l’Ajuntament de les Cabanyes. Participa al nostre taller de pintura amb vi, on podràs expressar la teva creativitat mentre gaudeixes d’un tast de vins. Reserva el teu lloc trucant a l’Ajuntament, ja que les places són limitades. No […]