Informació general: JUNY, JULIOL i AGOST 2020

Sembla que ens estem surtin d’aquest malson. Informar-vos que des del 25 de maig l’estudi ja ha tornat a obrir per realitzar activitats de pintura amb vi, amb totes les mesures de seguretat per evitar contagis.
Activitats per a famílies i grups reduïts (no cal saber dibuixar, tan sols voler passar una bona estona). També l’estudi està obert per a visites; teniu a la vostra disposició obres de diferents mides, bijuteria i elements relacionats amb el vi, tot per fer un regal diferent i original; també faig pressupostos a mida i sense cap compromís.
Les primeres activitats seran el 12, 14, 20, 21 i 28 de juny; gaudirem de la natura i en el jardí i amb vista a la comarca pintarem amb vi, farem el tast del vi en què pintarem i brindarem amb cava, tot acompanyat d’un aperitiu de proximitat. Pels mesos de juliol i agost, activitats de pintura amb vi sobre ceràmica i activitats d’astronomia amb la nostra lluna de vi, no us ho perdeu!!.
Podeu escriure’m a info@tintaivi.com o trucar-me al 687828778 per a més informació.
Us espero per compartir una estona i brindar amb una copa de cava del Penedès junts.
Salut!!

Altres esdeveniments d'interès

Lletres i Vins 2024 organitza el divendres 8 de març a les 18h, a la Biblioteca Can Manyer un taller per a famílies de Pintura amb Vi, dirigit per la Marta Arañó. Perfecte per a famílies amb nens de 6 a 13 anys, aquest taller és una oportunitat per explorar l’art d’una manera divertida i […]

Submergeix-te en una experiència creativa única amb la nostra activitat ‘Pigments, fang i vi’. L’activitat, de 2 hores de durada, explora l’art de treballar la ceràmica i la pintura amb vi, en un taller dissenyat especialment per a adults. Gaudeix d’un tast de vins mentre et deixa anar a la teva creativitat. Cal fer la […]

En aquest taller, acostarem l’art de la pintura amb vi sense alcohol als alumnes de 3er i 4rt del CEIP Vinya del Sastret de Sant Esteve Sesrovires.