ACTIVITATS FEBRER 2020

FEBRER

-Dia 08.02.2020 a les 11,30h_Taller de pintura amb vi per a infants a la Biblioteca Salvador Espriu de Linyola. Cal reserva prèvia trucant a la Biblioteca. Places limitades.

-Dia 14.02.2020 de 18h a 20h_inauguració Mostra d’Art d’obres pintades amb vi al Serena Spa en l‘Hotel DoubleTree by Hilton. Cal confirma assistència trucant al 687828778. Una part de la Mostra es podrà veure fins el 19 d’abril en horaris del Spa.

-ESPECIAL FEBRER – Durant tot el mes en dates i horaris a convenir, activitat Romàntic Art, exclusiu per a parelles. Més informació trucant al T. 687828778 o enviant un correu a info@intaivi.com

-També tot el mes en dates i horaris a convenir, tallers de pintura amb vi per a famílies a l’estudi d’art. Durada 1h. Places limitades, grups molt reduïts. Més informació al T. 687828778.

I també…

Programa de ràdio a Ràdio TV10 “Brindis de Cap de Setmana” de les 12h, programa que realitzo quinzenalment de la mà de Montse López, on informem a tots els oients de propostes de Turisme i Enoturisme de proximitat. 

 -Durant tot el mes (prèvia reserva) a l’Estudi d’Art activitats: l’Experiència de Pintar amb Vi per a totes les edats amb copa de cava de benvinguda i tast de vi del Penedès i most, Romàntic Art amb tast i copa de cava per a parelles, Art i Cel – astronomia amb els nostres sentits i taller de pintura amb vi, Terra3 – Percussió, ceràmica i pintura amb vi, passeig amb Segway pel camí Reial de Sant Esteve Sesrovires amb esmorzar de proximitat . Grups reduïts. Possibilitat de Xecs Regal.

*¿Vols fer un regal original?…A l’Estudi d’Art, trobareu Obres pintades amb ViCava i Vermut en varis formats, artesania i objectes per a regals …tot relacionat amb el món del ViEs fan encàrrecs.

*INSCRIPCIONS OBERTES PER A LES EXTRAESCOLARS DEL CURS 2019-2020, 2on SEMESTRE.

*Recordeu, per a informació de preus i reserva de totes les activitats o informació detallada: Tel. 687828778 (Marta) o per correu marta@tintaivi.com i info@tintaivi.com

A l’Estudi, com a Punt d’Informació Turística, tinc a la vostra disposició, informació de tota la comarca del Penedès i Baix Llobregat.

*Per qui no hagi pogut veure el reportatge que em varen fer gravat a l’estudi en el  Programa a TVE La2 “Punts de Vista”  podeu veure’l a Aquí

*OBRA MODERNISTA DE PETIT FORMAT al Palau Robert de Barcelonaa l’Oficina de l’Agencia Catalana de Turisme. Sèrie exclusiva: Modernisme a Barcelona,  i que les teniu a la venda en la mateixa Oficina.

També podeu adquirir obra de petit format al SPA Serena, de l`Hotel Doble Tree by Hilton – Barcelona Golf de Sant Esteve Sesrovires, Sèrie: Gotes de Vi.

 

Altres esdeveniments d'interès

Lletres i Vins 2024 organitza el divendres 8 de març a les 18h, a la Biblioteca Can Manyer un taller per a famílies de Pintura amb Vi, dirigit per la Marta Arañó. Perfecte per a famílies amb nens de 6 a 13 anys, aquest taller és una oportunitat per explorar l’art d’una manera divertida i […]

Submergeix-te en una experiència creativa única amb la nostra activitat ‘Pigments, fang i vi’. L’activitat, de 2 hores de durada, explora l’art de treballar la ceràmica i la pintura amb vi, en un taller dissenyat especialment per a adults. Gaudeix d’un tast de vins mentre et deixa anar a la teva creativitat. Cal fer la […]

En aquest taller, acostarem l’art de la pintura amb vi sense alcohol als alumnes de 3er i 4rt del CEIP Vinya del Sastret de Sant Esteve Sesrovires.