ACTIVITATS NOVEMBRE 2019

-Dies 01 i 02.11.2019 a les 19h_Nits d’estels a l’Observatori del Garraf organitzat per la Diputació de Barcelona i Fora d’Ôrbita. Places exhaurides.

-Dia 07.11.2019 a les 18h_Biblioteca Pere Calders de Viladecavalls, Taller per a Adults amb tast de vi del Restaurant Ca l’Esteve. Cal reserva prèvia trucant a la biblioteca. Activitat gratuïta.

-Dia 08.11.2019 a les 17,30h Biblioteca Municipal Marta Mata de Cunit, Exposició d’obres pintades amb vi i taller per a famílies. Cal reserva prèvia trucant a la biblioteca. Activitat gratuïta.

-Dia 09.11.2019 a les 13h Taller per a nens, en l’EMBUTADA, IV Festa del Vi novell a Tarragona, organitzada per Sant Teca.

-Dia 11.11.2019 de les 13,30h a les 17,30h Mirarem el trànsit de Mercuri amb Fora d’Òrbita davant de l’estudi d’art que tindrà les portes obertes. Activitat gratuïta.

-Dia 13.11.2019 a les 18h Biblioteca Municipal l’Ateneu de Esparreguera, taller per a joves. Cal reserva prèvia trucant a la biblioteca. Activitat gratuïta.

-Dia 22.11.2019 a les 18h Biblioteca de La Bisbal del Penedès, taller per a nens. Cal reserva prèvia trucant a la biblioteca. Activitat gratuïta.

-Dia 25.11.2019 a les 18h Biblioteca de Banyeres del Penedès, taller per a nens. Cal reserva prèvia trucant a la biblioteca. Activitat gratuïta.

-Dia 29.11.2019 a les 18h Biblioteca de Vilafranca del Penedès, taller per a nens. Cal reserva prèvia trucant a la biblioteca. Activitat gratuïta.

 -Durant tot el mes (prèvia reserva) a l’Estudi d’Art activitats: l’Experiència de Pintar amb Vi per a totes les edats amb copa de cava de benvinguda i tast de vi del Penedès i most, Romàntic Art amb tast i copa de cava per a parelles, Art i Cel – astronomia amb els nostres sentits i taller de pintura amb vi, Terra3 – Percussió, ceràmica i pintura amb vi, passeig amb Segway pel camí Reial de Sant Esteve Sesrovires amb esmorzar de proximitat . Grups reduïts. Possibilitat de Xecs Regal.

Programa de ràdio a Ràdio TV10 “Brindis de Cap de Setmana” de les 12h, programa que realitzo quinzenalment de la mà de Montse López, on informem a tots els oients de propostes de Turisme i Enoturisme de proximitat. 

*¿Vols fer un regal original?…A l’Estudi d’Art, trobareu Obres pintades amb ViCava i Vermut en varis formats, artesania i objectes per a regals …tot relacionat amb el món del ViEs fan encàrrecs.

*INSCRIPCIONS OBERTES PER A LES EXTRAESCOLARS DEL CURS 2019-2020.

*Per a informació de preus i reserva de totes les activitats o informació detallada: Tel. 687828778 (Marta) o per correu marta@tintaivi.com 

A l’Estudi, com a Punt d’Informació Turística, tinc a la vostra disposició, informació de tota la comarca del Penedès i Baix Llobregat.

*Recordeu, per qui no hagi pogut veure el reportatge que em varen fer gravat a l’estudi en el  Programa a TVE La2 “Punts de Vista”  podeu veure’l a Aquí

*I també, recordeu que podreu trobar la meva obra en petit format al Palau Robert de Barcelonaa l’Oficina de l’Agencia Catalana de Turisme. Una col·lecció  exclusiva  i que les teniu a la venda en la mateixa Oficina.

 

Altres esdeveniments d'interès

Lletres i Vins 2024 organitza el divendres 8 de març a les 18h, a la Biblioteca Can Manyer un taller per a famílies de Pintura amb Vi, dirigit per la Marta Arañó. Perfecte per a famílies amb nens de 6 a 13 anys, aquest taller és una oportunitat per explorar l’art d’una manera divertida i […]

Submergeix-te en una experiència creativa única amb la nostra activitat ‘Pigments, fang i vi’. L’activitat, de 2 hores de durada, explora l’art de treballar la ceràmica i la pintura amb vi, en un taller dissenyat especialment per a adults. Gaudeix d’un tast de vins mentre et deixa anar a la teva creativitat. Cal fer la […]

En aquest taller, acostarem l’art de la pintura amb vi sense alcohol als alumnes de 3er i 4rt del CEIP Vinya del Sastret de Sant Esteve Sesrovires.