ACTIVITATS NOVEMBRE 2019

-Dies 01 i 02.11.2019 a les 19h_Nits d’estels a l’Observatori del Garraf organitzat per la Diputació de Barcelona i Fora d’Ôrbita. Places exhaurides.

-Dia 07.11.2019 a les 18h_Biblioteca Pere Calders de Viladecavalls, Taller per a Adults amb tast de vi del Restaurant Ca l’Esteve. Cal reserva prèvia trucant a la biblioteca. Activitat gratuïta.

-Dia 08.11.2019 a les 17,30h Biblioteca Municipal Marta Mata de Cunit, Exposició d’obres pintades amb vi i taller per a famílies. Cal reserva prèvia trucant a la biblioteca. Activitat gratuïta.

-Dia 09.11.2019 a les 13h Taller per a nens, en l’EMBUTADA, IV Festa del Vi novell a Tarragona, organitzada per Sant Teca.

-Dia 11.11.2019 de les 13,30h a les 17,30h Mirarem el trànsit de Mercuri amb Fora d’Òrbita davant de l’estudi d’art que tindrà les portes obertes. Activitat gratuïta.

-Dia 13.11.2019 a les 18h Biblioteca Municipal l’Ateneu de Esparreguera, taller per a joves. Cal reserva prèvia trucant a la biblioteca. Activitat gratuïta.

-Dia 22.11.2019 a les 18h Biblioteca de La Bisbal del Penedès, taller per a nens. Cal reserva prèvia trucant a la biblioteca. Activitat gratuïta.

-Dia 25.11.2019 a les 18h Biblioteca de Banyeres del Penedès, taller per a nens. Cal reserva prèvia trucant a la biblioteca. Activitat gratuïta.

-Dia 29.11.2019 a les 18h Biblioteca de Vilafranca del Penedès, taller per a nens. Cal reserva prèvia trucant a la biblioteca. Activitat gratuïta.

 -Durant tot el mes (prèvia reserva) a l’Estudi d’Art activitats: l’Experiència de Pintar amb Vi per a totes les edats amb copa de cava de benvinguda i tast de vi del Penedès i most, Romàntic Art amb tast i copa de cava per a parelles, Art i Cel – astronomia amb els nostres sentits i taller de pintura amb vi, Terra3 – Percussió, ceràmica i pintura amb vi, passeig amb Segway pel camí Reial de Sant Esteve Sesrovires amb esmorzar de proximitat . Grups reduïts. Possibilitat de Xecs Regal.

Programa de ràdio a Ràdio TV10 “Brindis de Cap de Setmana” de les 12h, programa que realitzo quinzenalment de la mà de Montse López, on informem a tots els oients de propostes de Turisme i Enoturisme de proximitat. 

*¿Vols fer un regal original?…A l’Estudi d’Art, trobareu Obres pintades amb ViCava i Vermut en varis formats, artesania i objectes per a regals …tot relacionat amb el món del ViEs fan encàrrecs.

*INSCRIPCIONS OBERTES PER A LES EXTRAESCOLARS DEL CURS 2019-2020.

*Per a informació de preus i reserva de totes les activitats o informació detallada: Tel. 687828778 (Marta) o per correu marta@tintaivi.com 

A l’Estudi, com a Punt d’Informació Turística, tinc a la vostra disposició, informació de tota la comarca del Penedès i Baix Llobregat.

*Recordeu, per qui no hagi pogut veure el reportatge que em varen fer gravat a l’estudi en el  Programa a TVE La2 “Punts de Vista”  podeu veure’l a Aquí

*I també, recordeu que podreu trobar la meva obra en petit format al Palau Robert de Barcelonaa l’Oficina de l’Agencia Catalana de Turisme. Una col·lecció  exclusiva  i que les teniu a la venda en la mateixa Oficina.

 

Altres esdeveniments d'interès

Ja tenim data! Tenim una nova activitat de pintura amb vi, ✨SuVi-e✨. Vols viatjar al Japó i a Catalunya des de l’art de la Pintura amb Tinta i Vi? T’espero al meu estudi d”art Tinta i Vi, a Sant Esteve Sesrovires, el pròxim dia 6 de juliol, dissabte a les 18.30h, durada de l’activitat 2h. […]

Participeu al taller guiat de pintura amb vi apte per a tota la família! En aquesta activitat gratuïta, farem 2 sessions d’una hora, tot i que només queden places lliures a la sessió de les 10.30h. Les places són limitades per ordre d’inscripció.   Data: dissabte 15 de juny a les 10.30h i a les […]

Pintem amb vi? Una experiència per a recordar. Descobrir en el vi una forma d’expressió diferent, a través de la qual ens endinsem en el coneixement d’un producte molt present i important de Catalunya. Conèixer la nostra cultura del vi a través de l’art, ens durà a endinsar-nos en una nova forma d’entendre-la. Treballar amb […]