ACTIVITATS SETEMBRE 2019

ACTIVITATS SETEMBRE 2019

-Dia 05.09.2019_Masia d’en Cabanyes – Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes (El Garraf); durant tot el matí es podran veure totes les activitats que s’organitzen al Parc del Garraf, on podreu veure i tenir informació de l’activitat Art i Cel realitzada conjuntament amb Fora d’Òrbita.

-Dies 07 i 08.09.2019_35ª Mostra de Vi de l’Emporda, Figueres. Dissabte i Diumenge a les 12,30h Pintura en directe.

-Dia 17.09.2019_Biblioteca Joan Miró Mont-roig del Camp, taller per a nens.

-Dia 20.09.2019_ Biblioteca Pública Municipal de Can Baró, taller per a tota la família amb tast de vi del Penedès i de most.

-Dia 24.09.2019_ Biblioteca Joan Miró Mont-roig del Camp, taller per a nens.

-Dia 28.09.2019_Fira del Vi i del Cava a Sant Esteve Sesrovires.

-Durant tot el mes (prèvia reserva) a l’Estudi d’Art activitats: l’Experiència de Pintar amb Vi per a totes les edats amb copa de cava de benvinguda i tast de vi del Penedès i most, Romàntic Art amb tast i copa de cava per a parelles, Art i Cel, astronomia amb els nostres sentits i taller de pintura amb vi, esmorzar de proximitat i passejada pel Camí Reial de Sant Esteve amb segway.

– Programa de ràdio a Ràdio TV10 “Brindis de Cap de Setmana” de les 12h, programa que realitzo quinzenalment de la mà de Montse López, on informem a tots els oients de propostes de Turisme i Enoturisme de proximitat. 

Nova temporada al setembre.

¿Vols fer un regal original?…A l’Estudi d’Art, trobareu Obres pintades amb ViCava i Vermut en varis formats, artesania i objectes per a regals …tot relacionat amb el món del ViEs fan encàrrecs.

I també Activitats Enoturístiques al voltant de la Pintura amb Vi per a grups reduïts, possibilitat de Xecs Regal. També realitzo Classes de Dibuix per a grups reduïts o particulars, INSCRIPCIONS OBERTES PER A LES EXTRAESCOLARS DEL CURS 2019-2020.

Per a informació de preus i reserva de totes les activitats o informació detallada: Tel. 687828778 (Marta) o per correu info@tintaivi.com 

A l’Estudi, com a Punt d’Informació Turística, tinc a la vostra disposició, informació de tota la comarca del Penedès i Baix Llobregat.

Recordeu, per qui no hagi pogut veure el reportatge que em varen fer gravat a l’estudi en el  Programa a TVE La2 “Punts de Vista”  podeu veure’l a Aquí

I també, recordeu que podreu trobar la meva obra en petit format al Palau Robert de Barcelonaa l’Oficina de l’Agencia Catalana de Turisme. Una col·lecció  exclusiva  i que les teniu a la venda en la mateixa Oficina.

 

Altres esdeveniments d'interès

Lletres i Vins 2024 organitza el divendres 8 de març a les 18h, a la Biblioteca Can Manyer un taller per a famílies de Pintura amb Vi, dirigit per la Marta Arañó. Perfecte per a famílies amb nens de 6 a 13 anys, aquest taller és una oportunitat per explorar l’art d’una manera divertida i […]

Submergeix-te en una experiència creativa única amb la nostra activitat ‘Pigments, fang i vi’. L’activitat, de 2 hores de durada, explora l’art de treballar la ceràmica i la pintura amb vi, en un taller dissenyat especialment per a adults. Gaudeix d’un tast de vins mentre et deixa anar a la teva creativitat. Cal fer la […]

En aquest taller, acostarem l’art de la pintura amb vi sense alcohol als alumnes de 3er i 4rt del CEIP Vinya del Sastret de Sant Esteve Sesrovires.