Estudi d’Art a Sant Esteve Sesrovires

(D.O. Penedès i Comarca del Baix Llobregat)

Treballant per un turisme de qualitat, respectant l’entorn i utilitzant productes de proximitat i des d’on cada dia intentem millorar.

L'estudi i el seu espai

Envoltat del paisatge de la comarca en un entorn tranquil trobareu exposició i venda d’Obres d’Art pintades amb Vi / Cava, Reproduccions numerades d’obres originals, Làmpades solidàries i Artesania; tot per fer un regal únic i original.

També trobareu tota la Informació de la D.O. del Penedès i de la Comarca del Baix Llobregat com a Punt d’Informació Turística. A més a més, podreu gaudir de l’Espai realitzant activitats Enoturístiques.

L'experiència de pintar amb vi

Coneixem els vins de la DO Penedès i de la Comarca del Baix Llobregat des del vessant de l'Art.

Tallers de pintura amb vi (el vi utilitzat en els tallers per a infants, no conté alcohol), en els tallers per a adults podran fer el tast del vi amb el qual pintaran. Tallers en un entorn molt tranquil amb vistes a la comarca i per a grups reduïts.

“Vine a gaudir de la comarca, coneix els seus Vins des del vessant de l’art. Activitat per a tota la família i també per a grups d’empresa. No cal tenir nocions de dibuix o pintura, només ganes d’experimentar amb una nova tècnica”.

L’activitat inclou una copa de benvinguda, taller, visita a l’estudi, projecció de l’entorn i d’aquesta nova tècnica acompanyat d’un tast de vi de la zona i aperitiu de proximitat. També es pot completar amb un brunch al jardí.