Inauguración PrimArtvera a la Biblioteca de Palafrugell – Dissabte 28 de maig, 12h.

Ens fa molta il·lusió convidar-vos a la inauguració de l’exposició col.lectiva PrimARTvera del Grup Arteca del que formo part; us esperem dissabte a les 12 del migdia a la Biblioteca de Palafrugell.

Una exposició molt especial, on presento una petita performace composta d’una obra pintada amb vi i oli verge extra, elements de la natura i una actuació musical que em fa molta il.lusió presentar-vos per tot l’esforç i emoció que han posat en preparar-ho l’Emili Gaya (veu i guitarra) i en Bru Borni (flauta travessera). Us esperem!

Altres esdeveniments d'interès

Lletres i Vins 2024 organitza el divendres 8 de març a les 18h, a la Biblioteca Can Manyer un taller per a famílies de Pintura amb Vi, dirigit per la Marta Arañó. Perfecte per a famílies amb nens de 6 a 13 anys, aquest taller és una oportunitat per explorar l’art d’una manera divertida i […]

Submergeix-te en una experiència creativa única amb la nostra activitat ‘Pigments, fang i vi’. L’activitat, de 2 hores de durada, explora l’art de treballar la ceràmica i la pintura amb vi, en un taller dissenyat especialment per a adults. Gaudeix d’un tast de vins mentre et deixa anar a la teva creativitat. Cal fer la […]

En aquest taller, acostarem l’art de la pintura amb vi sense alcohol als alumnes de 3er i 4rt del CEIP Vinya del Sastret de Sant Esteve Sesrovires.