Taller familiar de pintura amb vi al Museu de la memòria de la vinya i el vi – Sant Fruitós de Bages – 7 de maig

Aquest dissabte 7 de maig, a 2/4 de 12 del migdia al Museu de la memòria de la vinya i el vi, realitzaré un taller per a tota la família on els i les assistents podran descobrir i aprendre aquesta modalitat artística que utilitza el vi com a material artístic.

El dissabte, els nens i nenes que hi participin utilitzaran vi sense alcohol, i dibuixaran i pintaran gotims i pàmpols sobre uns petits suports molt originals, mentre que els pares i mares o els joves que vulguin participar-hi podran pintar pàmpols, branques de ceps o raïms. Una activitat per deixar anar la creativitat que tenim dins i gaudir d’un matí en família.

Aquest taller familiar s’emmarca amb les activitats vinculades a l’exposició d’art contemporani Vi-suals, que es pot veure fins al 12 de juny a l’equipament cultural de Sant Fruitós de Bages.

L’activitat és gratuïta i cal fer inscripció prèvia a sfb.museu@santfruitos.cat

Altres esdeveniments d'interès

Lletres i Vins 2024 organitza el divendres 8 de març a les 18h, a la Biblioteca Can Manyer un taller per a famílies de Pintura amb Vi, dirigit per la Marta Arañó. Perfecte per a famílies amb nens de 6 a 13 anys, aquest taller és una oportunitat per explorar l’art d’una manera divertida i […]

Submergeix-te en una experiència creativa única amb la nostra activitat ‘Pigments, fang i vi’. L’activitat, de 2 hores de durada, explora l’art de treballar la ceràmica i la pintura amb vi, en un taller dissenyat especialment per a adults. Gaudeix d’un tast de vins mentre et deixa anar a la teva creativitat. Cal fer la […]

En aquest taller, acostarem l’art de la pintura amb vi sense alcohol als alumnes de 3er i 4rt del CEIP Vinya del Sastret de Sant Esteve Sesrovires.