03.12.2023 – 12 h. – Sala el Celler de S. Esteve Sesr. – Musicant el Vi

NOTICIA!!!, estrena de la nova activitat ‘Musicant el Vi’, creada conjuntament amb el músic i guitarrista, Eugeni Muriel.
Data: 3 de desembre, diumenge.
-Lloc: El Celler de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires.
-Hora: 12h ( l’hora del vermut!,)
-Activitat gratuïta!!, cal reserva a la App Reserva Play. Places limitades.
-Presentació musical amb tast de vi Ca N’Estella, de Can Casals, i vi del Celler Sisqueda, quin color tindran per pintar? podrem saber-ho amb la creativitat que ens farà aflorar la música de l’Eugeni.
Una activitat que, de ben segur, recordareu. Us esperem!

Altres esdeveniments d'interès

Lletres i Vins 2024 organitza el divendres 8 de març a les 18h, a la Biblioteca Can Manyer un taller per a famílies de Pintura amb Vi, dirigit per la Marta Arañó. Perfecte per a famílies amb nens de 6 a 13 anys, aquest taller és una oportunitat per explorar l’art d’una manera divertida i […]

Submergeix-te en una experiència creativa única amb la nostra activitat ‘Pigments, fang i vi’. L’activitat, de 2 hores de durada, explora l’art de treballar la ceràmica i la pintura amb vi, en un taller dissenyat especialment per a adults. Gaudeix d’un tast de vins mentre et deixa anar a la teva creativitat. Cal fer la […]

En aquest taller, acostarem l’art de la pintura amb vi sense alcohol als alumnes de 3er i 4rt del CEIP Vinya del Sastret de Sant Esteve Sesrovires.