L’atelier de Tinta i Vi – Regalem art i experiències aquest Nadal

Aquestes Festes Regalem Art :
Vals Regal experiències de pintura amb vi a l’Estudi d’art “Mima’t pintant amb vi”, o pintura amb vi amb astronomia a l’Observatori del Garraf “Art i Cel”, o pintura amb vi amb ceràmica al Taller Zenc “Pigments” o pintura amb vi a l’allotjament rural de Ca la Julita.
Obres originals de 23×23 cm. pintades amb vins catalans.
Làmpades de fusta reciclada de la Gola del Fluvià.
Kits de pintura amb vi amb codi QR (taller pas a pas de pintar amb vi) per gaudir des de casa en familia ( tres models diferents per escollir).
Contacteu-me:
T. 687 828 778
info@tintaivi.com

Altres esdeveniments d'interès

Lletres i Vins 2024 organitza el divendres 8 de març a les 18h, a la Biblioteca Can Manyer un taller per a famílies de Pintura amb Vi, dirigit per la Marta Arañó. Perfecte per a famílies amb nens de 6 a 13 anys, aquest taller és una oportunitat per explorar l’art d’una manera divertida i […]

Submergeix-te en una experiència creativa única amb la nostra activitat ‘Pigments, fang i vi’. L’activitat, de 2 hores de durada, explora l’art de treballar la ceràmica i la pintura amb vi, en un taller dissenyat especialment per a adults. Gaudeix d’un tast de vins mentre et deixa anar a la teva creativitat. Cal fer la […]

En aquest taller, acostarem l’art de la pintura amb vi sense alcohol als alumnes de 3er i 4rt del CEIP Vinya del Sastret de Sant Esteve Sesrovires.