22 d’octubre, 17 h. – TALLER EN LA FESTA DEL MOST A SANT CUGAT SESGARRIGUES

A Sant Cugat Sesgarrigues, el diumenge 22 d’octubre a les 17h. dins la Festa del Most, taller de pintura i vi (sense alcohol) per a tota la família.
Gaudirem treballant amb el vi, amb elements de la vinya, reciclant taps de suro, i creant petites obres d’expressió plàstica. .Hi haurà berenar per la canalla. Ens veiem?

Altres esdeveniments d'interès

Lletres i Vins 2024 organitza el divendres 8 de març a les 18h, a la Biblioteca Can Manyer un taller per a famílies de Pintura amb Vi, dirigit per la Marta Arañó. Perfecte per a famílies amb nens de 6 a 13 anys, aquest taller és una oportunitat per explorar l’art d’una manera divertida i […]

Submergeix-te en una experiència creativa única amb la nostra activitat ‘Pigments, fang i vi’. L’activitat, de 2 hores de durada, explora l’art de treballar la ceràmica i la pintura amb vi, en un taller dissenyat especialment per a adults. Gaudeix d’un tast de vins mentre et deixa anar a la teva creativitat. Cal fer la […]

En aquest taller, acostarem l’art de la pintura amb vi sense alcohol als alumnes de 3er i 4rt del CEIP Vinya del Sastret de Sant Esteve Sesrovires.