27 de SETEMBRE, 18 h. a la BIBLIOTECA DE SANT ESTEVE SESROVIRES – PRESENTACIÓ DEL LLIBRE SOLIDARI “L’ART DE LA CUINA des de Sant Esteve Sesrovires a Katmandú”

El 27 de setembre a les 18 h, a la Biblioteca Joan Pomar i Solà de Sant Esteve Sesrovires, presentarem el llibre solidari, l’Art de la Cuina des de Sant Esteve Sesrovires a Katmandú, amb la presència d’alguns artistes que han realitzat les il·lustracions de les seves receptes, i que són alumnes de l’Estudi d’art, i també tindrem la presència de representants de l’Associació amics del Nepal. Estaran a la venda els últims exemplars de la 1a edició, preu 25 €. Us esperem!!

Altres esdeveniments d'interès

Lletres i Vins 2024 organitza el divendres 8 de març a les 18h, a la Biblioteca Can Manyer un taller per a famílies de Pintura amb Vi, dirigit per la Marta Arañó. Perfecte per a famílies amb nens de 6 a 13 anys, aquest taller és una oportunitat per explorar l’art d’una manera divertida i […]

Submergeix-te en una experiència creativa única amb la nostra activitat ‘Pigments, fang i vi’. L’activitat, de 2 hores de durada, explora l’art de treballar la ceràmica i la pintura amb vi, en un taller dissenyat especialment per a adults. Gaudeix d’un tast de vins mentre et deixa anar a la teva creativitat. Cal fer la […]

En aquest taller, acostarem l’art de la pintura amb vi sense alcohol als alumnes de 3er i 4rt del CEIP Vinya del Sastret de Sant Esteve Sesrovires.