23 de SETEMBRE a CAVA ROVELLATS – VISITA, TAST, TALLER DE PINTURA AMB VI per a INFANTS i PIC-NIC

Ja estan les inscripcions obertes a totes les activitats de la Festa de la Verema  del Penedès, si voleu saber totes les activitats que s’han organitzat entreu a la Web de Penedès Turisme.
I si voleu gaudir de la visita i tast a Cava Rovellats, jo estaré amb els infants pintant amb vi (sense alcohol), en acabar s’inclou un pic-nic per a les famílies.
Cal reservar clicant aquí
Un bon pla per al 23 de setembre al matí, us esperem !!!

Altres esdeveniments d'interès

Lletres i Vins 2024 organitza el divendres 8 de març a les 18h, a la Biblioteca Can Manyer un taller per a famílies de Pintura amb Vi, dirigit per la Marta Arañó. Perfecte per a famílies amb nens de 6 a 13 anys, aquest taller és una oportunitat per explorar l’art d’una manera divertida i […]

Submergeix-te en una experiència creativa única amb la nostra activitat ‘Pigments, fang i vi’. L’activitat, de 2 hores de durada, explora l’art de treballar la ceràmica i la pintura amb vi, en un taller dissenyat especialment per a adults. Gaudeix d’un tast de vins mentre et deixa anar a la teva creativitat. Cal fer la […]

En aquest taller, acostarem l’art de la pintura amb vi sense alcohol als alumnes de 3er i 4rt del CEIP Vinya del Sastret de Sant Esteve Sesrovires.