12 d’agost – OBSERVATORI ASTRONÒMIC DEL GARRAF _ NIT DE PERSEIDS i taller de Pintura amb VI

Astronomia amb els nostres sentits.
Perseids i pintura amb vi.

Dissabte, 12 d’agost de 2023, de 21h a 23h
(Opcional) Tast de proximitat a les 19:45h

Envoltats per la natura, gaudirem del cel nocturn, i en un diàleg constant entre l’art i el cel, descobrirem els secrets de la tècnica per pintar amb vi. Pinzellades, ullades al cel i observacions telescòpiques.

L’activitat es divideix en les següents parts:

(Opcional) – Tast de proximitat: Tast de vi DO Penedès, most i un pica-pica de productes locals.

1- Benvinguda a l’observatori: Amb una copa de vi negre i most pels menors.
2- Observació del cel a ull nu: Explicació de què són i com es poden veure els Perseids. Si el temps ho permet, amb l’ajuda d’un punter làser i una carta celeste, aprendrem a localitzar les estrelles i constel·lacions visibles aquella nit.
3- Observació amb telescopi: Si el temps ho permet, mirarem amb el telescopi de la cúpula el planeta Saturn.
4- Pintura amb vi: Amb l’artista Marta Arañó taller de pintura amb vi. Cada visitant realitzarà una obra sota la seva guia.

Preu: 45 Euros per persona i 22 Euros* per Tast de proximitat (Opcional*)

Notes:
– Activitat no recomanada per a infants menors d’11 anys.
– La sessió es confirmarà o s’anul·larà durant la setmana anterior, depenent de que s’hagi assolit el nombre mínim de participants.
– Si es preveu mal temps, s’anul·larà l’activitat (estigueu pendents del correu!).
– El pagament es farà en metàl·lic o per Bizum.
– No es demana paga i senyal a l’hora de fer la reserva formal, però es prega el compromís d’assistència per part dels visitants. En el cas excepcional d’haver de notificar anul·lacions o modificacions, preguem comunicar-ho tan aviat com sigui possible.

Reserva:
Cal reservar a garraf@planetari.cat especificant número de reserves, nom i telèfon de contacte.

Altres esdeveniments d'interès

Lletres i Vins 2024 organitza el divendres 8 de març a les 18h, a la Biblioteca Can Manyer un taller per a famílies de Pintura amb Vi, dirigit per la Marta Arañó. Perfecte per a famílies amb nens de 6 a 13 anys, aquest taller és una oportunitat per explorar l’art d’una manera divertida i […]

Submergeix-te en una experiència creativa única amb la nostra activitat ‘Pigments, fang i vi’. L’activitat, de 2 hores de durada, explora l’art de treballar la ceràmica i la pintura amb vi, en un taller dissenyat especialment per a adults. Gaudeix d’un tast de vins mentre et deixa anar a la teva creativitat. Cal fer la […]

En aquest taller, acostarem l’art de la pintura amb vi sense alcohol als alumnes de 3er i 4rt del CEIP Vinya del Sastret de Sant Esteve Sesrovires.