20 de maig de 20:45h a 22:45h – Astronomia amb els nostres sentits i taller de pintura amb vi, astres i tast de vi a l’Observatori del Garraf

 

Dissabte, 20 de maig de 2023, de 20:45h a 22:45h
(Opcional) Tast de proximitat a les 19:30h

Envoltats per la natura, gaudirem del cel nocturn, i en un diàleg constant entre l’art i el cel, descobrirem els secrets de la tècnica per pintar amb vi. Pinzellades, ullades al cel i observacions telescòpiques amb un tast de vi.

L’activitat es divideix en les següents parts:

1- Tast de proximitat: (Opcional*) Tast de vi i cava DO Penedès, most i un pica-pica de productes locals.
2- Observació del cel a ull nu per Rat Parellada de Planetari.cat: Si el temps ho permet, amb l’ajuda d’un punter làser i una carta celeste aprendrem a localitzar les estrelles i constel·lacions visibles aquella nit.
3- Observació amb telescopi de la mà de Carles Schnabel de Planetari.cat: Amb el telescopi de 28 cm d’obertura de la cúpula, observarem Venus i la seva fase.
4- Pintura amb vi: Amb l’artista Marta Arañó taller, de pintura amb vi. No cal saber pintar. Cada visitant realitzarà una obra sota la seva guia.

Preu: 45 Euros per persona i 22 Euros* per Tast de proximitat (Opcional*)

Notes:
– Activitat no recomanada per a infants menors d’11 anys.
– La sessió es confirmarà o s’anul·larà durant la setmana anterior, depenent de que s’hagi assolit el nombre mínim de participants.
– Si es preveu mal temps, s’anul·larà l’activitat (estigueu pendents del correu!).
– El pagament es farà en metàl·lic o per Bizum.
– No es demana paga i senyal a l’hora de fer la reserva formal, però es prega el compromís d’assistència per part dels visitants. En el cas excepcional d’haver de notificar anul·lacions o modificacions, preguem comunicar-ho tant aviat com sigui possible.

Reserva:
Cal reservar a garraf@planetari.cat especificant número de reserves, nom i telèfon de contacte.

Altres esdeveniments d'interès

La Rat, en Carles i jo ja ho tenim tot a punt per fer-vos gaudir d’una nit màgica. Astronomia, Pintura amb Vi i tast de productes locals. Encara no heu vingut? En aquesta ocasió, durant el tast i aperitiu (opcional), l’Emili Gaya ens amenitzarà amb les seves cançons.   Data i horari: dissabte 20 de […]

Ja tenim data! Tenim una nova activitat de pintura amb vi, ✨SuVi-e✨. Vols viatjar al Japó i a Catalunya des de l’art de la Pintura amb Tinta i Vi? T’espero al meu estudi d”art Tinta i Vi, a Sant Esteve Sesrovires, el pròxim dia 6 de juliol, dissabte a les 18.30h, durada de l’activitat 2h. […]

Participeu al taller guiat de pintura amb vi apte per a tota la família! En aquesta activitat gratuïta, farem 2 sessions d’una hora, tot i que només queden places lliures a la sessió de les 10.30h. Les places són limitades per ordre d’inscripció.   Data: dissabte 15 de juny a les 10.30h i a les […]