Vals Regal per a compartir moments aquest Nadal

 
Vals Regal Experiències de pintura amb vi i ceràmica. Regals per a compartir moments.
 
Calendari:
8 de gener, 11h – Taller de pintura amb vi, amb tast de vi, cava i aperitiu de proximitat a l’Estudi d’Art Tinta i Vi a Sant Esteve Sesrovires.
4 de febrer, 11h – Pigments, fang i vi. Taller de pintura amb vi,  tast de vi i tast de torn amb la ceramista Rebeca Puértolas al seu taller a Vilafranca del Penedès.
 
Més informació a:
info@tintaivi.com
 
 
 
 

Altres esdeveniments d'interès

Lletres i Vins 2024 organitza el divendres 8 de març a les 18h, a la Biblioteca Can Manyer un taller per a famílies de Pintura amb Vi, dirigit per la Marta Arañó. Perfecte per a famílies amb nens de 6 a 13 anys, aquest taller és una oportunitat per explorar l’art d’una manera divertida i […]

Submergeix-te en una experiència creativa única amb la nostra activitat ‘Pigments, fang i vi’. L’activitat, de 2 hores de durada, explora l’art de treballar la ceràmica i la pintura amb vi, en un taller dissenyat especialment per a adults. Gaudeix d’un tast de vins mentre et deixa anar a la teva creativitat. Cal fer la […]

En aquest taller, acostarem l’art de la pintura amb vi sense alcohol als alumnes de 3er i 4rt del CEIP Vinya del Sastret de Sant Esteve Sesrovires.