23 de NOVEMBRE 18h – TALLER INFANTIL a la BIBLIOTECA JOSEP ROIG I RAVENTÓS de Sitges

Dimecres, 23 de novembre a les 17,30 h, taller infantil en el Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges, activitat organitzada per la Biblioteca Josep Roig i Raventós de Sitges, dins el projecte de Biblioteques amb D.O. i amb la col.laboració del CIM.
Cal reserva prèvia trucant a la biblioteca.
Taller on pintarem🖌️ (sense alcohol) amb malvasia, tinta i vi negre, farem reciclatge de tubs de cartó per fer el nostre cep, i en acabar farem un tast de most ecològic.
Us esperem!!
 

Altres esdeveniments d'interès

Lletres i Vins 2024 organitza el divendres 8 de març a les 18h, a la Biblioteca Can Manyer un taller per a famílies de Pintura amb Vi, dirigit per la Marta Arañó. Perfecte per a famílies amb nens de 6 a 13 anys, aquest taller és una oportunitat per explorar l’art d’una manera divertida i […]

Submergeix-te en una experiència creativa única amb la nostra activitat ‘Pigments, fang i vi’. L’activitat, de 2 hores de durada, explora l’art de treballar la ceràmica i la pintura amb vi, en un taller dissenyat especialment per a adults. Gaudeix d’un tast de vins mentre et deixa anar a la teva creativitat. Cal fer la […]

En aquest taller, acostarem l’art de la pintura amb vi sense alcohol als alumnes de 3er i 4rt del CEIP Vinya del Sastret de Sant Esteve Sesrovires.