13 de NOVEMBRE 11h – ACTIVITAT TERRA3 a la SALA FONTOVA, CALONGE

Activitat Terra3 amb Rebeca Puértolas del Taller Zenc de Vilafranca del Penedès, Pepe Martínez de Cantanforas i jo mateixa de Tinta i Vi a la Sala Fontova de Calonge. Diumenge 13 de novembre a les 11h, hi us esperem.
Percussió, ceràmica al torn i taller de pintura amb vi, amb tast de vi de Calonge i most, una activitat que no us podeu perdre!
 
 

Altres esdeveniments d'interès

Lletres i Vins 2024 organitza el divendres 8 de març a les 18h, a la Biblioteca Can Manyer un taller per a famílies de Pintura amb Vi, dirigit per la Marta Arañó. Perfecte per a famílies amb nens de 6 a 13 anys, aquest taller és una oportunitat per explorar l’art d’una manera divertida i […]

Submergeix-te en una experiència creativa única amb la nostra activitat ‘Pigments, fang i vi’. L’activitat, de 2 hores de durada, explora l’art de treballar la ceràmica i la pintura amb vi, en un taller dissenyat especialment per a adults. Gaudeix d’un tast de vins mentre et deixa anar a la teva creativitat. Cal fer la […]

En aquest taller, acostarem l’art de la pintura amb vi sense alcohol als alumnes de 3er i 4rt del CEIP Vinya del Sastret de Sant Esteve Sesrovires.