MUSEU DE L’AQUAREL.LA – LLANÇÀ -TALLERS DE PINTURA AMB VI- Juliol 2021

Els pròxims dissabtes, 3, 10, 17 i 24 de juliol d’11 a 12 h TALLERS DE PINTURA AMB VI PER A INFANTS al MUSEU DE L’AQUAREL.LA en Llançà.
4 tallers diferents on experimentarem amb la pintura amb vi i crearem obres molt originals, farem reciclatge de taps de suro, treballarem sobre tubs de cartó, sobre paper i moltes coses més. Us espero!!.

Inscripcions: CASA DE CULTURA – Plaça Major s/n – T. 972121470

Preu per cada taller: 3€

 

Altres esdeveniments d'interès

Lletres i Vins 2024 organitza el divendres 8 de març a les 18h, a la Biblioteca Can Manyer un taller per a famílies de Pintura amb Vi, dirigit per la Marta Arañó. Perfecte per a famílies amb nens de 6 a 13 anys, aquest taller és una oportunitat per explorar l’art d’una manera divertida i […]

Submergeix-te en una experiència creativa única amb la nostra activitat ‘Pigments, fang i vi’. L’activitat, de 2 hores de durada, explora l’art de treballar la ceràmica i la pintura amb vi, en un taller dissenyat especialment per a adults. Gaudeix d’un tast de vins mentre et deixa anar a la teva creativitat. Cal fer la […]

En aquest taller, acostarem l’art de la pintura amb vi sense alcohol als alumnes de 3er i 4rt del CEIP Vinya del Sastret de Sant Esteve Sesrovires.