PLUJA D’ESTELS A L’OBSERVATORI ASTRONÒMIC DEL PARC DEL GARRAF

12 i 13 d’agost 2021 de 21h  23h

Astronomia amb els nostres sentits
pluja d’estels “llàgrimes de Sant Llorenç” i taller de pintura amb vi (no cal saber dibuixar); tast de vi de la bodega Cuscó Berga amb aperitiu de proximitat (opcional)

(Opcional) Tast de proximitat a les 20h

Envoltats per la natura, gaudirem del cel nocturn, i en un diàleg constant entre l’art i el cel, descobrirem els secrets de la tècnica per pintar amb vi. Pinzellades, ullades al cel i observacions telescòpiques.

L’activitat es divideix en les següents parts:

(Opcional) – Tast de proximitat: Tast de vi DO Penedès, most i un pica-pica de productes locals – 20h

1- Benvinguda a l’observatori: Amb una copa de vi negre i most pels menors.
2- Observació del cel a ull nu: Explicació de què són i com es poden veure els Persèids. I si el temps ho permet, observació de la Lluna amb telescopi i amb l’ajuda d’un punter làser i una carta celeste aprendrem a localitzar les estrelles i constel·lacions visibles aquella nit.
3- Observació amb telescopi: Si el temps ho permet, mirarem amb el telescopi de la cúpula Júpiter i Saturn.
4- Pintura amb vi: Amb l’artista Marta Arañó aprendrem l’art de pintar amb vi.

Preu: 30 Euros per persona i 15 Euros* per Tast de proximitat (Opcional*)

Notes:
– La sessió es confirmarà o s’anul·larà durant la setmana anterior, depenent de que s’hagi assolit el nombre mínim de participants.
– Si es preveu mal temps, s’anul·larà l’activitat (estigueu pendents del correu!).
– L’observatori estarà desinfectat i hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició dels visitants.
– Els personal que us atendrà portarà les proteccions necessàries.
– El pagament es farà en metàl·lic (només import exacte) o per Bizum.
– No es demana paga i senyal a l’hora de fer la reserva formal, però es prega el compromís d’assistència per part dels visitants. En el cas excepcional d’haver de notificar anul·lacions o modificacions, preguem comunicar-ho tant aviat com sigui possible.

Reserva:
Cal reservar a garraf@planetari.cat especificant nom i telèfon de contacte.

 

Altres esdeveniments d'interès

Ja tenim data! Tenim una nova activitat de pintura amb vi, ✨SuVi-e✨. Vols viatjar al Japó i a Catalunya des de l’art de la Pintura amb Tinta i Vi? T’espero al meu estudi d”art Tinta i Vi, a Sant Esteve Sesrovires, el pròxim dia 6 de juliol, dissabte a les 18.30h, durada de l’activitat 2h. […]

Participeu al taller guiat de pintura amb vi apte per a tota la família! En aquesta activitat gratuïta, farem 2 sessions d’una hora, tot i que només queden places lliures a la sessió de les 10.30h. Les places són limitades per ordre d’inscripció.   Data: dissabte 15 de juny a les 10.30h i a les […]

Pintem amb vi? Una experiència per a recordar. Descobrir en el vi una forma d’expressió diferent, a través de la qual ens endinsem en el coneixement d’un producte molt present i important de Catalunya. Conèixer la nostra cultura del vi a través de l’art, ens durà a endinsar-nos en una nova forma d’entendre-la. Treballar amb […]