PINTEM LA VINYA AMB VI – 23.05.2021

El diumenge, 23 de maig, us esperem a Can Batlle a Avinyonet del Penedès, a les 11h. Passejarem entre vinyes, dibuixarem i pintarem amb vi🍷🖌️, també podrem fer el tast del vi de Can Batlle o de most de la zona.

➡️També, si voleu, us podeu quedar a fer el pic-nic😍!!.

🙌Reserves al 633550725 o per correu canbatllehouse@gmail.com

✳️Preus Taller: Adults 25€, infants de 6 a 13anys 20€. ➡️Inclou tot el material pel taller més penja-copes i copa per vi, most i/o aigua.

Pack taller + pic-nic: Adults 45€ – infants fins a 13anys 28€ . 

 

Altres esdeveniments d'interès

Lletres i Vins 2024 organitza el divendres 8 de març a les 18h, a la Biblioteca Can Manyer un taller per a famílies de Pintura amb Vi, dirigit per la Marta Arañó. Perfecte per a famílies amb nens de 6 a 13 anys, aquest taller és una oportunitat per explorar l’art d’una manera divertida i […]

Submergeix-te en una experiència creativa única amb la nostra activitat ‘Pigments, fang i vi’. L’activitat, de 2 hores de durada, explora l’art de treballar la ceràmica i la pintura amb vi, en un taller dissenyat especialment per a adults. Gaudeix d’un tast de vins mentre et deixa anar a la teva creativitat. Cal fer la […]

En aquest taller, acostarem l’art de la pintura amb vi sense alcohol als alumnes de 3er i 4rt del CEIP Vinya del Sastret de Sant Esteve Sesrovires.