Guardó Sesrovirenc de l’any 2019 a l’Activitat – “Tinta i Vi, Estudi d’Art Marta Arañó”

Guardons Sesrovirencs de l’any …i ves per on😳, jo pintant els guardons, i per a la meva sorpresa em guardonen a mi i a l’estudi d’art “a l’activitat” per la emprenedoria, originalitat i difusió turística. Quina il·lusió😍!!, set anys de molta feina, de molts projectes i de moltes il·lusions que ha tingut aquest reconeixement😘. Moltes gràcies a la meva família, a l’Ajuntament, al jurat, a les persones que m’heu escollit, a RTV10, al Consorci de Turisme del Penedès, al Consorci de Turisme del Baix Llobregat , al grup Artviu, a tots els meus col·laboradors, als meus alumnes, les seves famílies i a tots els que em recolzeu, aquest guardó és una mica de tots!!😘. I moltes gràcies als que vàreu participar en la gravació del vídeo i que em vàreu dedicar les vostres paraules, Maria Baró de Caves Vilarnau, Ruth Troyano, Rat i Carles de Planetari.cat i Emili Gaya, el meu marit, i també a tots els amics que em vàreu acompanyar a l’acte aquesta Diada de Sant Jordi,🌹. I amb molt de “carinyo” a Rebeca del taller Zenc que em va fer un guardó molt especial😍😘.

Moltes felicitats a tots els altres guardonats, Asociación Progeria, Eduard Vila Perarnau i Maysa ojitos de luz👏👏👏👏😘😘😘 .

Un brindis per a tots 🥂!! .

 

Altres notícies d'interès