TALLERS DE PINTURA AMB VI – Mes de Març

Taller per a adults a la Biblioteca Can Baratau a Tiana, dissabte 20 de març a les 11h. (no cal saber dibuixar). Reserva prèvia. Taller gratuït.
Taller per a Infants al Museu El Celler de Rubí , diumenge 21 de març a les 12h. Cal reserva prèvia. Taller gratuït.
I recordeu, també podeu realitzar a l’estudi d’art les següents activitats per a parelles o per a grups bombolla, activitats exclusives sols per a vosaltres (informació i reserves a info@tintaivi.com). En preparació nova activitat ” connecta’t amb la natura i el vi des de l’art “:

Altres esdeveniments d'interès

Lletres i Vins 2024 organitza el divendres 8 de març a les 18h, a la Biblioteca Can Manyer un taller per a famílies de Pintura amb Vi, dirigit per la Marta Arañó. Perfecte per a famílies amb nens de 6 a 13 anys, aquest taller és una oportunitat per explorar l’art d’una manera divertida i […]

Submergeix-te en una experiència creativa única amb la nostra activitat ‘Pigments, fang i vi’. L’activitat, de 2 hores de durada, explora l’art de treballar la ceràmica i la pintura amb vi, en un taller dissenyat especialment per a adults. Gaudeix d’un tast de vins mentre et deixa anar a la teva creativitat. Cal fer la […]

En aquest taller, acostarem l’art de la pintura amb vi sense alcohol als alumnes de 3er i 4rt del CEIP Vinya del Sastret de Sant Esteve Sesrovires.