TALLERS D’ART PER NADAL

Dies 22, 23, 24, 28, 30  i 31de desembre i 4, 5 de gener (tallers individuals)

Tallers d’Art per Nadal

En l’Estudi d’Art, Tinta i Vi de Marta Arañó a Sant Esteve Sesrovires, volem gaudir d’un Nadal diferent, deixant que la nostra creativitat ens faci somiar i gaudir fent màgia amb les nostres mans.

Tallers individuals per a infants de 6 a 14 anys, en cada taller farem una obra original seguint diferents tècniques de pintura, pintarem amb vi i farem tallers creatius de Nadal; de ben segur que ens ho passarem molt bé!.

Cada taller serà de 5 infants com a màxim. Durada de cada taller d’1h 30′.

Cal tenir 3 reserves com a mínim per poder fer el taller, en cas de no arribar a les places necessàries es facilitarà una altra data.

Possibilitat de fer tallers de pintura amb vi per a adults. Consultar

19€ cada taller d’Art (tot el material inclòs). Preu amb IVA.

Inscripcions per a 3 tallers o més, realitzats pel mateix infant; 10% de Dte.

 Horaris matins: d’11h a 12h,30′ o tardes: 17h,30′ a 19h.

Cal reserva prèvia enviant un correu a info@tintaivi.com
Adreça on es realitzaran els tallers: Estudi d’Art Tinta i Vi – Carrer Roser 7, Sant Esteve Sesrovires

Altres esdeveniments d'interès

Lletres i Vins 2024 organitza el divendres 8 de març a les 18h, a la Biblioteca Can Manyer un taller per a famílies de Pintura amb Vi, dirigit per la Marta Arañó. Perfecte per a famílies amb nens de 6 a 13 anys, aquest taller és una oportunitat per explorar l’art d’una manera divertida i […]

Submergeix-te en una experiència creativa única amb la nostra activitat ‘Pigments, fang i vi’. L’activitat, de 2 hores de durada, explora l’art de treballar la ceràmica i la pintura amb vi, en un taller dissenyat especialment per a adults. Gaudeix d’un tast de vins mentre et deixa anar a la teva creativitat. Cal fer la […]

En aquest taller, acostarem l’art de la pintura amb vi sense alcohol als alumnes de 3er i 4rt del CEIP Vinya del Sastret de Sant Esteve Sesrovires.