Tinc l’oportunitat d’aparèixer al programa “Vosaltres mateixos” de TV3 amb l’Andreu Buenafuente

El passat 1 de gener de 2024, vaig tenir el privilegi de presenciar un moment únic a la televisió quan vaig aparèixer a ‘Vosaltres mateixos’ de TV3, presentat pel carismàtic Andreu Buenafuente. Al programa, vaig tenir l’oportunitat de compartir la tècnica de Pintura amb vi, una pràctica que combina art i enologia d’una manera molt visual.

El més emocionant va ser quan em vaig unir a l’Andreu per a fer una demostració en viu, creant una obra d’art al plató. Veure’m en acció, explicant cada pinzellada mentre el vi donava vida al llenç, va ser absolutament inspirador! Una experiència inoblidable!

Trobareu aquest capítol del “Vosaltres mateixos” a la nova plataforma 3cat, en el capítol número 6 o a la secció Reportatges de la meva web.

 

Altres notícies d'interès