Èxit dels tallers de Pintura i Vi de FITUR, tot celebrant el 10è aniversari de Tinta i Vi

Estic emocionada de compartir amb vosaltres una experiència que ha marcat una fita important a la meva trajectòria. Aquest any 2024, celebro el desè aniversari de Tinta i Vi, i quina millor manera de fer-ho que participant a FITUR, els dies 25 i 26 de gener, a l’estand de la Diputació de Barcelona.

En aquests dos dies tan especials, vaig tenir el plaer de dirigir tallers de pintura amb vi, fent servir vins exquisits de les Denominacions d’Origen Alella, Penedès i Pla de Bages. Va ser una experiència increïble que va combinar el meu amor per l’art i la passió pel vi, oferint als assistents una manera única d’apreciar les dues cultures.

Vull expressar el meu agraïment més profund a tot l’equip de Màrqueting Turístic de la Diputació de Barcelona pel seu suport incondicional. La seva col·laboració va ser essencial perquè aquests tallers fossin un èxit. Gràcies també a l’Emili, per ser-hi sempre quan ho vaig necessitar; a la Núria i la Nadala d’Enoturisme Penedès, a la Pepi de Xatic – Turisme Industrial de Catalunya, i a la Meritxell de l’Agència Catalana de Turisme per la seva presència i suport a l’esdeveniment.

Celebrar el desè aniversari de Tinta i Vi en un esdeveniment tan prestigiós com FITUR ha estat un somni fet realitat. Amb cada pinzellada i cada glop de vi, vaig sentir la connexió amb la meva gent i la passió pel que faig. Va ser una oportunitat per mostrar la bellesa del nostre territori i com l’art i el vi es poden fusionar per crear alguna cosa màgica.

Finalment, el meu cor s’omple de gratitud cap a cadascuna de les persones que es van acostar al nostre estand. Gràcies per unir-se a aquesta celebració i gràcies per ser part d’aquesta meravellosa aventura!

 

Altres notícies d'interès