21 d’octubre, 20,30 h a 22h. – TALLER FAMILIAR A LA FESTA DEL MOST DE CASTELLVÍ DE LA MARCA

Dissabte 21 d’octubre, per la tarda estaré a Castellví de la Marca en la Festa del Most, de 20,30 a 22h estaré fent un taller familiar.
Però si voleu gresca, a Castellví de la Marca, la Festa començarà el divendres 20 i durarà fins el diumenge, amb moltes activitats, música en directe, tastos, gastronomia i molt més. Us esperem!

Altres esdeveniments d'interès

Lletres i Vins 2024 organitza el divendres 8 de març a les 18h, a la Biblioteca Can Manyer un taller per a famílies de Pintura amb Vi, dirigit per la Marta Arañó. Perfecte per a famílies amb nens de 6 a 13 anys, aquest taller és una oportunitat per explorar l’art d’una manera divertida i […]

Submergeix-te en una experiència creativa única amb la nostra activitat ‘Pigments, fang i vi’. L’activitat, de 2 hores de durada, explora l’art de treballar la ceràmica i la pintura amb vi, en un taller dissenyat especialment per a adults. Gaudeix d’un tast de vins mentre et deixa anar a la teva creativitat. Cal fer la […]

En aquest taller, acostarem l’art de la pintura amb vi sense alcohol als alumnes de 3er i 4rt del CEIP Vinya del Sastret de Sant Esteve Sesrovires.