VALORS PER A UN FUTUR SOSTENIBLE

Tinta i Vi, una iniciativa que dóna a conèixer l’entorn de la Comarca, de la vinya i del vi, des de la vessant de l’art.
Des de l’Estudi d’Art es vol impulsar el coneixement de la nostra cultura, de la cultura del vi, des de la pintura amb vi, duent a terme activitats a on els mateixos participants (turisme de proximitat i turisme en general) poden experimentar pintar amb vi, coneixent la gran varietat cromàtica de les varietats de raïm, dels vins joves, criances i reserves, dels diferents cupatges; de com afecta la tonalitat final el sòl on han crescut el raïm, la climatologia, etc.
Descobrir en el vi una forma d’expressió diferent, a través de la qual ens endinsem en el coneixement d’un producte molt present i important de Catalunya.
Conèixer la nostra cultura del vi a través de l’art, durà a endinsar-nos en una nova forma d’entendre-la.
 
Des de l’estudi també es fan activitats d’enoturisme per la zona per a conèixer l’entorn que l’envolta.
 
El nostre objectiu permanent és treballar per a un turisme de qualitat, respectant l’entorn i utilitzant productes de proximitat i des d’on cada dia intentem millorar. Entre tots hem de fer de la sostenibilitat el més important per a nosaltres, per al nostre entorn i per al futur de tots.
 
L’Empresa està acreditada des de fa tres anys com a Punt d’Informació Turística del Baix Llobregat i del Penedès; amb l’objectiu de donar informació detallada a tots els visitants, de l’entorn, de llocs a visitar i d’activitats a fer en la nostra comarca, també des de fa tres anys l’empresa està adherida al Projecte de Sostenibilitat Biosphere.
 
Recentment, Turisme de Barcelona, com a entitat gestora del segell de seguretat i salut del Consell Mundial de Viatges i Turisme (WTTC), ha concedit a l’Estudi d’Art el segell Safe Travels, com a empresa turística que ha adoptat protocols normalitzats de prevenció de la COVID-19 .

Altres notícies d'interès